Vol trots presenteren wij u Defragastro. Wij zijn een bedrijf waar interieur, grootkeukens en meubilair samen komen. Wij maken moderne grootkeukens met de nieuwste apparatuur.

Een mooie grootkeuken kan niet zonder een bijpassend interieur. Door jarenlange ervaring weet Defragastro perfect op maat gemaakt interieur te realiseren.

Ook produceren wij meubilair op maat in ons moderne machinepark. Mooi meubilair maakt het plaatje compleet. Vaak worden interieur, grootkeukens en meubilair als drie aparte diensten gezien, echter komt bij ons alle diensten bij elkaar. Wij streven naar perfectie tot in detail.

Over Jan:

Eigenaar Jan Dekkers en zijn medewerkers leggen de lat elke dag weer hoog, zonder daar ingewikkeld over te doen. Het enige wat voor hen telt, is dat u op en top tevreden bent met het eindresultaat. Jan is een vakman van het puurste soort. Hij heeft zo’n 40 jaar ervaring op zak: eerst als timmerman, later als uitvoerder en ondernemer. Jan is eerlijk, direct, ongeremd, creatief en houdt van aanpakken. Hij vergt dan ook het uiterste van zijn mensen en materialen, om voor u het hoogst haalbare te realiseren.

Jan Dekkers portretfoto 2